Vessapaperilammas varkaissa..

#voihanserla

Tänään piti lähteä raksalle, hakemaan keittiönkaappeja ym. Noh, päivä meni vähän muutoin.. Tallihommia, lasten kans tekemistä ja lammaspainia..

Kanalan katolle oli satanut taas uudet lumet, jotka tulivat yllättäen taas alas ja oven eteen.. Noh, siinä hakatessani jäistä lunta kanalan ovelta, että pääsisin ruokkimaan kanat - Serla päätti käydä vetämässä välistä. Kyllähän joka lampaan pitää välillä hodaria saada...

Lopen kun sain kanalan oven auki ja olin käyny päivittäiset keskusteluni kanarouvien ja kukkojeni kanssa, Tulin taas siihen tulokseen, että olen äärettömän onnellinen tästä laumasta. Meillähän ei käytännössä jää ruokajätettä liki lainkaan, kaiken kun voi hyödyntää, kananmunan kuorista lähtien. Lisäksi liki aina kanalareissun jälkeen on vaan ja ainoastaan hyvä mieli.

Aikani touhuiltua pihassa, totesin lampaan taas karanneen. Kuten kuvasta voi päätellä, neito kurkisti ensin terassin ovesta, jonka jälkeen hivuttautui eteiseen asti ja sitten keksi ponin rehusäkin.

Meillä oli tästä rehusäkin tyhjennyksestä eriävä kanta, jonka myötä otettiin pieni paini, jo ihan siitä syystä, ettei Serlan olis ollu kovin terveellistä syödä isoa määrää sitä rehua.

Lopuksi otettiin Serlan kanssa selfie ja lähettiin pihalle.

Päivällä löysin puolivahingossa viimein jo pidempään kattelemaani hampun siementä elukoille, kaiken lisäksi edullisesti. Aiemmin kattelin samaa evästä netistä, siinä hetkessä jäi tilaamatta. On se vaan niin yksinkertaista, kun saa ostettua haluamansa ihan fyysisesti kaupasta.

#elämänpieniäiloja

Tälleen asiasta ananakseen, päivällä meijän pojalla oli serkkupoikansa kanssa mahtava keskustelu, jota kuuntelin hiljaa sivussa.

Pojilla oli suklaamunasta tullut kantasormuksen muovinen versio. Serkkupoika tuumi ostavansa isona tulevalle vaimolleen suklaamunan, jossa on sormus. Siihen meijän poitsu tuumi, että pitäs ostaa sitten käsikorukin. Pojat tuumi siinä hetken, että saakohan suklaamunista käsikoruja. Hetken tätä pohdintaa käytyään jantterit tuli siihen tulokseen, että ehkä ne sormukset ja käsikorut on ostettava kaupasta. Eihän sitä ikinä voi tietää, mitä siitä suklaamunasta tulee. 

Että tämmönen raksapäivä tänään.. Paljoakaan ei lopen saatu rakennuksen eteen aikaseksi, mutta onhan se välillä nollattavakin. Mun kohalla nollaukseen kyllä toimii nää mun karvaset ja sulkaset kaverit kotona. 

#eläinterapiaa

Huomenna uus päivä ja uus yritys..

Ukkokulta heitti savustuspönttöön lihat, aamulla selviää, mitä sieltä sillon löytyy. Jos syödään huomenna vaikka pillillä lihaa. 

#passaahuonohampaisillekki..