Vasara ja nauloja.. Koko rahalla.. Eiku..

Hiihtolomaa ja raksameininkiä

Kuten tuossa aiemmin jo kävi ilmi, niin meillä oli se "palapelitalo" vaiheessa. Mietittiin tuossa yks päivä, miten valtava menoerä rakentaessa tulee olemaan eristeet. Talosta tehdään siis ns. muoviton, mutta pohjiin häätyy olla kuiten muukin eristys. Aikamme raavittuamme päätä vastaan tuli taas sopiva mahdollisuus, josta tuleekin asiaa seuraavaksi. 

Ulko-ovi löyty tuosta riittävän läheltä, samalla tuli käytyä vähän hiihtolomareissua ja vietyä chevyn renkaat ostajalle jne. Monta kärpästä yhellä iskulla, vai miten se meni.. 

Kyseisellä oven myyjällä oli yllättäen ovifirma. Ovifirman yrittäjällä oli jäänyt eristetyistä ovista eristelevyiksi todella hyvin sopivia isohkoja levyjä, jotka oli hälle ns. ongelma, meille se oli luojan lykky. No ei kai siinä, kaupat tuli ja siinä vaiheessa ei enää sylettäny edes niin paljoa se, että samana aamuna kuorkista hajosi startti. 

Onneksi lainassa oli iso kuomukärry, oma kärry kun oli taas ties missä käytössä. Lastattiin hyvä satsi eristettä matkaan, myyjä pääsi tilaa vievistä eristelevypaloistaan ja me oltiin riemua täynnä, kun meille vähän niinku tipahti taivaalta useampi sata neliötä uretaanilevyä. Tänään tais löytyä kuorkkiin uus strarttiki, niin pääsee hakemaan ne loputki levyt, mitä puuilon lainakärry ei sisäänsä parin ulko-oven lisäksi enää imeny.

Tästä onkin hyvä aasin silta tekstin kuvaan. Ollaan hekotettu meijän talon kahdelle nuorimmalle likalle, kun kaikki vaatteet on samanlaisia ku toisella. Niin se näkyy meilläki seura tehneen kaltasekseen, tai sitten kyseessä on se, että käydään tasan tarkkaan niissä kaupoissa missä on pakko. Yksi niistä on puuilo ja siellä myydään meille oikein mainioita polaarin kamppeita, joita molemmat näkyy nykyään suosivan - silläkin uhalla, että ollaan yhdensortin "tuulipukukaksosia"... Onneks asutaan maalla, niin on ihan sama vaikka näytetään tekstiilikaksosina yhensortin urpoilta. 

Tämän hekotuksen päätteeksi päätettiin käydä puuilolla käydessä ottamassa ihan kuva kärryjen luona tähän tekstiin - niissä vakiokamppeissa, mitkä oli päällä silläkin hetkellä, kun kaupan pihaan eksyttiin. Tämä ei ole siis puuilon maksama mainos. :D 

Lomaki on lasten osalta kohta lusittu. Ite lomailen vielä pari päivää niiden jälkeen, kunnes pitänee lähtä poikkeaan taas isolla kirkolla. Ihan siellä ihmisten ilmoilla, minne häätyy vissiin pukea jotain muuta ku polaarit ja saappaat. Ei oo kovin edustavaa haista hevosenpas**lle istuessaan koulutuksessa. Eikä se kananpas**kaan tietysti paremmalle haise. 

Mutta noista raksatarvikkeista vielä... Meillä oleili tallin nurkassa joutilas mikroauto, jolla onnistuttiin myös vaihtamaan oiva kasa tarvittavia rakennustarvikkeita tuossa yks päivä. Toisen romu on toisen riemu. Ja tällä tullaan menemään niin pitkälle ku voidaan. Ihan periaatteesta en tule ostamaan mitään täydellä hintaa, mitä ei ole pakko ostaa. Tietysti kaikki hankittu on käyttökelpoista ja huolehditaan, ettei talosta tule suoraan mitään sekundaa. Enkä epäile hetkeäkään, etteikö taloa voi tehdä ihan hyvin näinkin, että käyttää hieman ajatusta hankintoihin sen sijaan, että luo tilin K-rautaan ja hakee kaiken järkyttävällä hinnalla sieltä. 

Ja jos tässä tekstissä on joku mainos, niin se tulee seuraavaksi. Mulla olis myynnissä hyvä Santa Fe citymaasturi. Nettiautosta löytyy. Ei vaihdu mihinkään muuhun kun rahaan, tai jos sulla on mulle tarvittavia rakennustarvikkeita niin voidaan neuvotella! ;)

Auto on ollu mulla ajossa kohta viikon. Tällä lapsilaumalla ja kahden saksanpaimenkoiran kanssa se on mahdoton. Kun mulla on lapsia ja koirat autossa, mulla ei mahdu sinne käytännössä muuta - sitä kaikkea minkä olen oppinu autossani pitämään. Niin kauan, kun lapset asuu kotona, suosin tila-autoja. Sen jälkeen siirryn puhtaasti pakettiautoihin. 

Jos autosta löytyy sambakengistä keittiönlamppuun, ei Santa Fe voi riittää. Ja ei. En tyhjennä autoani muullon ku sen siivotessani, joka tarkottaa, että joko siellä on tapahtunu katastrofi (lue: saksanpaimenkoira nuorikko on purkautunut sinne) tai sitten myyn autoni. Santa Fe:hen ei ole kukaan purkautunut, enkä ole kaivanu pa**aa sen tuulettimen ritilöistä. Eikä siinä vielä näy meijän elämä, joten kannattaa harkita, loskakelit on tulossa, jollon neliveto on eri mukava! 

Ja kyllä auto on kunnossa, mm. turbo vaihdettu viime viikolla.