Huvikummun väkeä

Meijän poppooseen kuuluu vähän vaikka ketä ja pikkusen päälle. En ala sitä tähän erittelemään sen tarkemmin, kuvien myötä varmasti tulee esille ainakin osa meijän talon väestä.

Me ollaan vähän erilainen perhe. Jos niin voi sanoa. Paljo on koettu kimpassa ja tullaan vielä kokemaan.

Ajatus blogin kirjottamisesta on elelly jo pitkään jossain takaraivon sopukassa. Aina on tullu kuitenkin jotain, ettei oo kerenny tai kehdannu. Viimesin projekti johon mieheni kanssa alettiin, sai porukan kyselemään, että viimein alkaisin kirjottamaan..

Tässä sitä sitten ollaan. Kone sylissä aamukahvilla, tukka pystyssä ja miettien, miten tämmönen sivusto toimii.. Tämä on sitä mun omaa aikaa. Talossa on hiljasta ja lomalaiaiset nauttii viimesistä vapaistaan.

Mutta tuo viimeisin hullu projekti... Meillä on kanoja ja kukkoja kuten kuvasta näkyy. Käytiin kattomassa niihin liittyen yhtä vanhaa hirsitaloa, josta ajateltiin ensin hyödyntävämme materiaaleja kanalaan sekä ponin ja lampaan talliin. Talolle päästyämme MINÄ RAKASTUIN siihen taloon ja totesin haluavani siihen asumaan. Valitettavasti se oli purettavana uuden tieltä. Alettiin selvitellä, josko sen voisi siirtää. Todettiin, että liian kallis ja isotöinen projekti meille ja annettiin olla. Samana iltana www.tori.fi sivustosta pomppasi silmiin hirsitalo, joka piti saada tontilta pois uuden tieltä. Hintakin oli meille sopiva. Käytiin kattomassa taloa, rakastuin ja tässä nyt ollaan - siirtämässä hirsitaloa omaan pihaan ku palapeliä.

Päätös tähän projektiin tuli yhden viikonlopun aikana ehkä kuukausi sitten. Sitä edeltävänä perjantaina saatiin päivän viimeinen aika paikalliselle rakennustarkastajalle, joka totesi, että meijän idea on todella hyvä ja antaa palaa vaan. Nyt oli jo aika tulla kaapista ulos, että tämmöstä tällä kertaa. Ekat viikot meni epäuskossa, että pystytäänkö me tähän ja onnistuuko tämä mitenkään päin.

Vastustamistahan tässä on riittäny. Pihassa seisova kaivinkone ei suostu liikkumaan eteen eikä taakse tällä hetkellä ja kuorma-autosta palo eilen startti. Tätä tämä on, kun kaiken tekee ite, myös kaikki vastustukset tulee itelle. Elämä on. Silti toiveikkain mielin mennään taas uuteen päivään. Asioilla on tapana järjestyä, niin ne on tehny tähänki asti.

Alan opetella tämän sivuston käyttöä, sen myötä kuvan hra Tassu haluaa toivottaa kaikille naisille ihanaa naistenpäivää!

Ja kyllä, on sama nimetä kukkonsa Hra tassuksi, kun nimeäis seepransa pilkuksi. Tiedän.

Loppumainintana, kameran takana on ollu Anu Kovalainen Photography & Art