#elämäähuvikummussa

 

Viime tekstistä on luvattoman paljon aikaa. Tähän väliin on kerenny mahtua ties vaikka mitä. Talon on noussu kurkihirteen ja tällä hetkellä on pienoisen surkeiden sattumusten sarjan saattelemana pressu katolla siihen asti, että päästään hommaa jatkamaan. Ennen talveahan siihen on katto saatava päälle.

Tänä aamuna olin onnellinen siitä, etten ollu enää pahalla päällä, vaikka yöllä sitä olin käytyäni hereillä. Tytöllä oli kaveri yökylässä, likat hoiti aamutallin mutisematta, poitsu heräsi aamulla ja ruokki samantien papukaijan, nuorempi koira seurasi minua kuin hai laivaa ja oli oma hieman hassu itsensä. Paavo, tämä nuorempi saksalainen siis,...

Tänään piti lähteä raksalle, hakemaan keittiönkaappeja ym. Noh, päivä meni vähän muutoin.. Tallihommia, lasten kans tekemistä ja lammaspainia..

Kuten tuossa aiemmin jo kävi ilmi, niin meillä oli se "palapelitalo" vaiheessa. Mietittiin tuossa yks päivä, miten valtava menoerä rakentaessa tulee olemaan eristeet. Talosta tehdään siis ns. muoviton, mutta pohjiin häätyy olla kuiten muukin eristys. Aikamme raavittuamme päätä vastaan tuli taas sopiva mahdollisuus, josta tuleekin asiaa seuraavaksi....

Meijän poppooseen kuuluu vähän vaikka ketä ja pikkusen päälle. En ala sitä tähän erittelemään sen tarkemmin, kuvien myötä varmasti tulee esille ainakin osa meijän talon väestä.